Лекарството "Престиж" от колорадския бръмбар

Описание на престижа на лекарствотоИдва пролетта, а летните жители отиват по своите чифлици и вили, за да ги засеят за по-нататъшна реколта. Но има много препятствия по пътя. Например, когато се засаждат картофи, борбата срещу колорадския бръмбар започва едновременно. Идеалният вариант за такава битка е Престиж.


Инструкции за употреба на лекарството "Престиж"

Още преди засаждането на картофи, всеки собственик на земя се подготвя да се бори с колорадския бръмбар, който пречи на картофените върхове да растат нормално. Можете да си купите много различни продукти, но най-ефективно днес е лекарството "Престиж". Но тук много хора, които мислят да го използват, може да имат въпрос относно колко е безопасно за хората... Вероятно, първо, погледнете на уебсайта как изглежда престижното лекарство за колорадския бръмбар, за да разберете с какво трябва да се справите.

Ако се върнете малко назад в историята, ще забележите, че нашите предци от такива вредители са използвали голямо разнообразие от настойки, най-често направени сами върху билки. Сега средствата за вредители, чиято основа са химическите препарати, се разпространиха. Но сега има много от тях и понякога изглежда, че те просто се отличават с ярки етикети и закачливи имена. Ето защо много собственици на земя решават да се върнат към старите старомодни методи, които дават възможност да се отървете добре от вредителите и телените червеи.

Сред цялото това разнообразие се откроява само лекарството "Престиж", което не изисква никакви умения и способности за използването му. И инструкцията обикновено винаги е прикрепена към малка бутилка, която разказва за колко литра вода трябва да се разрежда.

Предписване на лекарството

Основната функция на престижния препарат е унищожаването на вредители и телени червеи. На какви насекоми може да повлияе това лекарство? И така, лекарството "Престиж" е предназначено за борба със следните вредители:

 1. За какво е лекарството Prestige?Колорадски бръмбар.
 2. Медведки.
 3. Различни видове телени червеи.
 4. Ларви на майски бръмбари.
 5. Листни въшки.
 6. Чикадка.
 7. Къртица.
 8. Бълхи.
 9. Други насекоми са ловци на летни вили.

Необходимо е да започнете борбата срещу вредителите предварително, така че лекарството да започне да действа дори когато растението започне да расте и до момента, в който картофът продължава да цъфти. Продължителността трябва да се брои от момента, в който преработка и засаждане на картофени клубени... Това ще бъде приблизително 30 дни. Лекарството "Престиж" не само засяга вредителите, но също така помага да се отървете от всякакви гъбични заболявания, гниене и плесени.

Има още едно предимство от използването на този продукт върху картофи. Към него може да се припише антистрес. Работата е там, че климатът не винаги може да бъде благоприятен за развитието на картофено растение. Това са постоянни температурни спадове и липса на кислород в почвата, суша и липса на светлина. И лекарството "Престиж" ще помогне на растението оцелеят при тези климатични условия.

Съставът на лекарството "Престиж"

Доказано е, че този продукт, използван за борба с картофените вредители, не вреди на здравето. Но само в състава на това лекарство има такова вещество като имилаклоприд. Хората обикновено използват това лекарство наречен "инсектицид" и се смята, че е вредно за човешкото тяло. Но не трябва да се страхувате от това.

Препаратът съдържа и веществото пенцикурин. Но действието му е краткосрочно, тъй като това вещество обикновено бързо се разлага на компоненти, които вече нямат токсичност.

Следователно картофите, третирани с Престиж, не увреждат човешкото тяло. Между другото, за да се провери тази версия, многократно се провеждаха проучвания и учените доказаха това още на 50-ия ден всички токсични компоненти изчезват.

Но от друга страна, това лекарство перфектно спасява от бръмбари и действа много по-добре от всички други лекарства, които в момента се произвеждат в големи количества.

Правила за използване на лекарството "Престиж" от бръмбара

Как се използва лекарствотоИзползвайки това лекарство, трябва да вземете много сериозно не само своята безопасност, но и да следвате инструкциите, които винаги са прикрепени към бутилката с тъмна течност или написани на етикета, поставен върху бутилката на самото лекарство.

Производителите на лекарството от колорадския бръмбар веднага предупреждават, че е необходимо да се използва правилно и препоръчват да не се използва друго лекарство, тъй като това ще е излишно.

Условия за употреба на лекарството за борба с вредителите, включително с тел:

 1. Изчисляването на разтвора и водата ще бъде направено в съответствие с инструкциите и количеството картофи, които ще бъдат засадени.
 2. Картофите се измерват в кофи.
 3. Пропорциите на разтвора се изчисляват в размер: 1:10 (тук се добавя 1 кофа картофи (10 kg) на 10 mg отрова и 100 mg вода).
 4. Картофите трябва да се изсипят върху подготвена основа (можете да използвате стара клейка).
 5. Третирайте с разтвор.
 6. Оставете картофите да изсъхнат (отнема 2-3 часа).
 7. Засадете получения продукт.

Мерки за безопасност при употреба на лекарството

Как да използвам престижа на лекарствотоРазтворът за вредители и телени червеи се счита за опасен и принадлежи към 3-ти клас... Следователно, струва си да знаете и да се придържате към основните правила за работа с това решение, което ви позволява да се борите с колорадския бръмбар. Преди всичко трябва да знаете следното:

 1. С разтвора за борба с бръмбарите трябва да се носят гумени ръкавици.
 2. На лицето на лицето, което борави с клубените, трябва да се носи марлена превръзка.
 3. Необходима е работна рокля.
 4. Шапките трябва да предпазват косата.

След третиране с разтвор на грудки от колорадския бръмбар, трябва не само да вземете душ, но и свалете всички дрехи, който в същото време беше върху вас, и избършете. Но изплакването на устата и измиването на ръцете също са идеални предпазни мерки.

Невъзможно е да се яде храна, докато се обработват грудки с разтвор за борба с колорадския бръмбар, а също и да се позволят деца или животни да се приближат до това място. До мястото, където ще бъдат засадени картофи, си струва да преместите продукта в затворени торби.

Как да съхранявате правилно решението

За да може лекарството срещу вредители и телени червеи да се съхранява дълго време и да запази всичките си свойства, е необходимо спазвайте всички правила за съхранение:

 1. Трябва да се съхранява в сухо помещение, чиято температура е от -5 до +30 градуса.
 2. Ако разтворът вече е разреден с вода, той трябва да се използва същия ден.

Ако искате да се отървете качествено от колорадския бръмбар, други вредители и телени червеи, тогава трябва да използвате най-ефективното лекарство "Престиж".

Добави коментар

 

Задължителните полета са маркирани *

Всичко за цветята и растенията на сайта и у дома

© 2021 myflower.desigusxpro.com |
Използването на материали на сайта е възможно при условие, че е публикувана връзка към източника.