Как могат да помогнат горящите дафинови листа в къщата?

Дафиновите листа присъстват във всеки дом в кухнята. Подправката се използва за подобряване на вкуса на готовите ястия. Не са много хората, които знаят за магическите и лечебни свойства на това невероятно растение.

Уникалността на лаврушката

Ползите от изгорелия лавр са били известни в Древна Гърция и Рим. Растението има благоприятен ефект върху човешкото тяло и енергията у дома:

  • пречиства вътрешния въздух и аурата в къщата. Правилно изпълненият ритуал прави собствениците спокойни, спокойни. Методът помага за намаляване на появата на стресови, депресивни състояния;
  • премахва болката, отпуска тялото. Действа като естествен антидепресант;
  • ароматът на изгорял лавр предотвратява появата на епилептичен припадък. Нормализира съня, облекчава умората.

Има благоприятен ефект върху органите на дихателната система. При кашлица подобрява отделянето на храчки.

Lavrushka от злото око и щети

Признаци за увреждане, злото око включват скандали и кавги в семейството, многобройни заболявания, дългови задължения. Използвайки дафинов лист, е лесно да се определи дали човек е бил засегнат от зла ​​магия или не.

Достатъчно е да запалите суха подправка и да оцените поведението. Изключен - сигнал за завист, импрегниране на къщата с отрицателно. Изпускане на много черен дим - щети, специално изпратени.

Отърваването от злата магия е лесно. Клонче лавр се запалва и цялата къща се опушва с дим, специално внимание се обръща на ъглите. Освен това сложете 2-3 дафинови листа в сух, горещ тиган. По това време е наложително да се прочете защитна молитва.

Изпълнение на желанията

Има поверие, че лаврушката помага да се сбъднат заветните желания. Използвайки черен маркер, напишете съня върху растението. Предварително отношението на човека трябва да е положително. Подпалете листа, представлявайки желание по време на горене.

Идеята за сбъдната мечта ще засили ритуала. Отрицателните и отрицателните мисли ще доведат до подобно явление. Изплакнете останалата пепел със студена вода.

Събирам пари

Димът от изгарянето на растение има стимулиращ ефект върху енергийните центрове на човека, които по-късно започват да работят правилно. Втора чакра, разположена под пъпа, е отговорна за финансовото благосъстояние. Понякога има натрупване на напрежение, което възпрепятства потока на енергията на богатството.

Миризмата на изгорели листа премахва наличните запушвания, променя негативното отношение, свързано с парите. За най-добри резултати подпалването на растението трябва да се комбинира с медитация.

Влезте в удобна позиция. Изпратете запалената подправка в стъклен буркан и поставете банкнота до нея. Затворете очи и си представете как втората чакра е изпълнена с оранжева светлина, топлина.

Изгорен дафинов лист подобрява общото състояние на човек, пречиствайки енергийното поле и аурата на жилището. Правилно извършените ритуали помагат на желанията да се сбъднат, подобряват материалното благосъстояние, облекчават депресията и се отърват от стреса.

Добави коментар

 

Задължителните полета са маркирани *

Всичко за цветята и растенията на сайта и у дома

© 2021 myflower.desigusxpro.com |
Използването на материали на сайта е възможно при условие, че е публикувана връзка към източника.