Цветен хороскоп: цвете по зодия и дата на раждане

Цветен хороскопМного хора знаят, че има хороскоп на келтите - в крайна сметка не само небесните тела, но и красивите същества от природата, цветята, растенията ни дават своята защита. Ще бъде чудесно, ако покровителственото цвете винаги е там за защита по пътя на живота. Такова растение винаги може да се отглежда у дома или в градината, да се постави във ваза или просто да се изсуши и да се носи със себе си.


Всички растения и цветя имат свой собствен характер и разположение, поради което има хороскоп на цветята. Мнозина забелязаха това, особено в областта на сравняването на хората и цветята бяха успешни. друиди и влъхви.

Всеки зодиакален знак е уникален по свой начин, така че какво ново можете да научите от цветния хороскоп за характера на човек, роден в определен период от време?

Цветен хороскоп за март

 1. Зодии и цветяМак (1-10 / 03)... Според хороскопа е много лесно да се поддадете на очарованието на мака, не е възможно да се избегне влиянието му. Попи намира приятели навсякъде, води хора, постига целите си. Той няма желание да привлича вниманието към себе си, тъй като това не е показател, че човекът е най-важният в компанията. Мак притежава дипломатически умения. Понякога обаче му липсва увереност. Mac обича да разчита на съдбата, което често го води до хазарт и съмнителни сделки. Човек с тази зодия просто трябва да си постави ясна цел и тогава определено ще я постигне. Също така, маковете трябва да следят диетата си, което ще има добър ефект върху здравето.
 2. Лили (11–20 / 03)... Хората под егидата на това цвете ясно знаят от какво се нуждаят и може и да го постигнат. На пръв поглед лилията е срамежлива и скромна, но в момента, в който има нужда от нея, ще може да я шокира със своята красота и елегантност. Лили не разкрива на никого своите житейски тайни, тя винаги говори загадъчно и крие всичко, което е важно за нея. Невъзможно е да се сближи с Лилия, отколкото тя иска, но също така няма да работи, за да си тръгне без нейното разрешение. Човек, който е покровителстван от това цвете, се интересува от всичко необичайно, аномално, свръхестествено. Въпреки всичко това, лилията е наистина изискана по природа.
 3. Дигиталис (21–31 / 03)... Хората, родени под егидата на това цвете, са винаги предпазливи, внимателни и упорити. Умът им работи толкова бързо и точно, колкото съвременен компютър, решавайки сложни проблеми. Такива хора не се страхуват от трудностите, те винаги отиват до края и печелят победа след победа. И всичко това благодарение на специално вътрешно ядро, което поддържа в подходящите моменти от живота, въпреки че понякога нервите се провалят. Такъв човек почти няма приятели, емоциите са малко и винаги строго контролирани. Хората, които са покровителствани от това цвете, са много подвижни. Те се движат много, сменят полетата си на дейност с лекота. Лисицата често е много уважавана, но много рядко обичана, което всъщност не я притеснява.

Цветен хороскоп за април

 1. Цвете по хороскопМагнолия (1-10 / 04)... Хората под знака на магнолия са много надути и често са склонни да се издигат над останалите. Успех за такива хора се постига с дълъг труд и търпение, разчитайки на верни приятели. Магнолията има уникалната способност да вижда добри сделки и доходоносни проекти.Хората, под егидата на магнолия, харчат пари винаги съзнателно, макар и лесно. Те наистина обичат да виждат как другите ревнуват. В трудни моменти магнолията може да помогне, да се погрижи, но след решаване на проблема е по-добре да вземете, отколкото да дадете. Хората от магнолия винаги съдят хората сами. В техните очи хората, които не работят или се разболяват, са мързеливи хора, претенденти и лицемери.
 2. Хортензия (11–20 / 04)... Човек под този знак е винаги ярък, весел, съблазнителен, но, за съжаление, сам. Той лесно се интересува, но още по-лесно се охлажда към хората и само интересът към собствения му човек е безкраен. Hortense прекалено обича удоволствията от всички райета - това са клубни забавления, пиршества, разходки, пазаруване. Тя никога не се отрича от нищо, несериозна е към тези, които се грижат за нея, променлива в настроение. Заради широката си душа Хортенс често страда от врагове и алчни хора, които се възползват от това. Хората под знака на хортензия винаги намират лесно да заемат своето място в светското общество.
 3. Далия (21-30 / 04)... Тези хора винаги се показват. Гордостта им просто надхвърля мащаба и те просто трябва да получат прилична оценка на своите качества. Също така такива хора обичат да получават комплименти в своя полза. Хората под знака на Далия в повечето случаи разчитат на волята на съдбата и не правят планове предварително. В кариерата си Далии изискват много от себе си и от другите.

Цветен хороскоп за родените през май

 1. Майски хороскоп по цвятМомина сълза (1-10 / 05)... Според цветния хороскоп тези цветя са лесни за нараняване. Ако човек под този знак изпитва някакви чувства към някого, то той е много силен и искрен. Лилиите на долината също са много щедри и трудолюбиви, което заедно ги прави най-добрите спътници и колеги. Ако такива хора се издигнат високо по кариерата, те често инвестират в благотворителност, въпреки че самите те са скромни.
 2. Тученица (11-21 / 05)... Тученицата в живота му винаги е предпазлива и внимателна. Проверява и обмисля всичко няколко пъти. Нещо повече, хората, родени под този знак, са изключително подозрителни и не вярват на почти никого. Необходими са много усилия, за да спечелите доверието на такъв човек. Тази черта на тези хора се дължи на факта, че те възприемат много отблизо неприятностите на своите роднини. Те са готови да дадат абсолютно всичко на този, когото обичат.
 3. Лайка (22-31 / 05)... Невъзможно е да не забележите красотата и привлекателността на тези цветя. Но хороскопът на цветята предупреждава да бъдете бдителни с маргаритките, тъй като хората под този знак често изобразяват радостта от живота и простотата и след това се доверяват на хората, за да ги използват за свои цели. Също така цветният хороскоп предполага, че лайка често мълчи за много факти.

Хороскоп за лятно цвете

 1. Камбана (1-11 / 06)... Тези цветя са самата консистенция. Дори незначителните промени ги правят неудобни. Хората под знака на това цвете често се занимават с колекциониране на различни стари неща и решението да изхвърлите нещо не е лесно. Те обичат да правят всичко сами, а не с помощта на технологии. Камбаната е изключително моногамен човек. Ако връзката не се получи с любимия човек, може да останете сами до края на живота си.
 2. Дейзи (12-21 / 06)... Тези цветя се отличават със силна срамежливост и скромност. Ако обаче е необходимо, те могат да направят нещо лудо. Хороскопът на цветята също предполага, че хората под този знак обичат стабилността, но не и без ярки събития. Те обичат да се забавляват на представления, концерти. Общуването на тези хора се осъществява в по-голямата си част в ограничен кръг.
 3. Лале (22 / 06-1 / 07)... Тези цветя обичат свободата и не приемат зависимост от някого, което може да доведе до дълъг самотен живот. На техния език те винаги имат това, което им е в главите. Те не могат да понасят лъжи и лицемерие. Те се опитват да се уверят, че в живота им има възможно най-много необичайни аспекти. Според цветния хороскоп лалетата са изключително щастливи.
 4. Водна лилия (2-12 / 07)... По дата на раждане тези цветя са истински опортюнисти, те винаги могат да се адаптират към всякакви условия. Трудностите не са пречка за тях. Според хороскопа характерът на водните лилии е изключително многостранен. Винаги имат много приятели с различни хобита и личности.
 5. Цветен хороскоп по дата на ражданеТеменужки (13-23 / 07)... Един от най-разглезените цветове в хороскопа. Те изискват постоянно внимание към своя човек, от липсата на което дори могат да изпаднат в депресия. В любовта те могат да се жертват много.
 6. Шипка (24 / 07-2 / 08)... Според цветния хороскоп шипките са прекалено затворени и винаги се обграждат с тръни, което прави невъзможно докосването им. За мнозина тези цветя са агресивни, въпреки че това е само метод за защита. Никога не слушайте подканите на другите. С любимите хора хората от това цвете винаги са искрени и мразят лъжите.
 7. Слънчоглед (3-12 / 08)... Според цветния хороскоп слънчогледите започват да напредват в кариерата си рано, поради което за кратко време заемат добра позиция в обществото. Те минават през живота със собствените си възгледи и не слушат другите. Семейството на слънчогледите обикновено е многобройно.
 8. Роза (13-23 / 08)... Съдейки по изявлението на хороскопа, по датата на раждане Розите са недостъпни и красиви. Когато се изкачват по кариерната стълба, те винаги постигат целите си, но работят, за да износват, увреждайки здравето си. Ако някой успее да докаже, че е достоен за любовта на Роуз, тогава няма да остане без внимание.

Съществуват и редица есенни и зимни цветни хороскопи, които са също толкова интересни. Есенните са делфиниум, карамфил, астра, хедър, камелия, люляк, фрезия, орхидея, божур, гладиол. Зимните са глухарче, лотос, еделвайс, тинтява, магарешки бодил, безсмъртниче, имел, беладона, мимоза. Всички тези знаци на зодиака са интересни и уникални по свой начин и всеки от тях е достоен за внимание.

Добави коментар

 

Задължителните полета са маркирани *

Всичко за цветята и растенията на сайта и у дома

© 2021 myflower.desigusxpro.com |
Използването на материали на сайта е възможно при условие, че е публикувана връзка към източника.